Філософ та політолог Андрій Єрмолаєв в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим заявив, що перед Україною можуть висунути ультиматум: забезпечити перехідну територіальну стабільність на Донбасі.

"Якщо не в найближчі тижні, то в найближчі місяці - виникне нова ситуація, коли український режим... Може виявитися в положенні, коли буде сформульовано ультиматум про відповідальність за наведення порядку в національному просторі. У перекладі на більш просту мову - нас змусять розробити формули, які забезпечать хоча б перехідну територіальну стабільність. Можливо, за винятком кримського питання", - сказав Андрій Єрмолаєв.

Він зазначив, що в більшості резолюцій на підтримку України була ключовою теза про те, що потрібен національний діалог.

"І національний діалог - це не зустріч Зеленського особисто з Пушиліним. Взагалі не про це мова. Йдеться про інституціональне забезпечення механізмів, пов'язаних з виробленням спільної волі через узгодження, через врахування громадської думки громадянського суспільства. Політиків політичних сил. Структур економічних. Про те, як зберегти український національний простір", - додав Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв зазначив, що потрібно буде щось робити з Донбасом, з зовнішнім управлінням, з МВФ.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що на думку Загороднія - потрібно розуміти, що НАТО зараз - це міф.