У програмі «Розвилка» з Любов’ю Завальнюк політолог Руслан Бізяєв сказав, що до лібертаріанства ставиться не без песимізму, а податкову реформу в Україні просто немає кому втілити.

Експерт зізнається, що має сумніви щодо лібертаріанства в Україні та успішного проведення податкової реформи.

Свою позицію він аргументує тим, що передусім податкова реформа означає вихід економіки з тіні. Бізяєв не вірить у реалізацію реформи. «Візьміть приклад Туреччини - там кожні два роки проходить податкова амністія. Але, тим не менше - тіньова частка економіки залишається, і залишається досить серйозною», - підкреслює він.

Отже, політолог робить висновок, що про податкову реформу в концепції лібертаріанства говорити поки рано. Для цього, на його думку, потрібна відповідна політична сила, яка покаже можливість це здійснити. Але водночас Бізяєв зізнається, що поки що такої сили в українському політикумі не бачить.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, Бізяєв розповів, на що буде поширюватися земельна реформа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Бізяєв розповів про активний продаж майна в Україні.