Філософ, політолог Андрій Єрмолаєв у програмі Руслана Бізяєва "Культ особистості" розповів, до яких наслідків призведуть ініціативи влади по боротьбі з олігархами і відкриттю ринку землі.

"Це шлях до великої війни еліт, який, по суті, вже розгортається. І спусковим гачком тут будуть дві події. Перша подія – обговорення і можливе прийняття закону про олігархію. І друга подія – це запуск ринку землі", - говорить експерт.

Єрмолаєв, фото: скріншот з відео
Єрмолаєв, фото: скріншот з відео

За його словами, запуск ринку землі призведе до з'ясування відносин у всій архітектурі влади. Іншими словами, це будуть непублічні розборки на всіх рівнях влади.

"Це архітектурні зрушення без явних зовнішніх потрясінь, але це торкнеться долі всіх без винятку бізнес-політичних груп, структури влади на місцях, формування якісно нових сил за інтересами, які будуть зацікавлені впливати на центральну владу і встановлювати контроль в регіонах", - стверджує Єрмолаєв .

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він нагадує, що колись прогнозував, що прийдешні політекономічні конфлікти в Україні будуть пов'язані з битвою старої індустріальної еліти з новою агроолігархією.

"Ну ось, ми створюємо останню передумову для того, щоб це розгорнулося в повний зріст. Індустріальні еліти втрачають останні позиції. Боротьба з олігархією і економічна криза можуть остаточно добити найбільш впливові групи", - резюмував політолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Єрмолаєв заявив, що Україну можуть змусити вирішити питання Донбасу.

Також Знай.uа повідомляв, що Балашов розповів, якою буде Україна після революції.