Український національний гімн написаний у мінорі на ряду з тим, як більшість гімнів країн світу написані у мажорі. Про це розповів політичний аналітик Олександр Кочетков у гостях у Олексія Толкачова в програмі «БДСМ» на YouTube.

«Після 2014 року були намагання модифікувати гімн і зробити його в більш позитивному ладі. Мій приятель композитор пропонував політикам модифікувати національний гімн України, щоб він за внутрішнім музичним складом став схожим на «Оду радості» Бетховена, бо вони дуже схожі музично, але він не буде такий тужливий і сумний», - сказав він.

Кочетков, фото: скріншот з відео
Кочетков, фото: скріншот з відео

Кочетков розповів, що у нас у всіх такий внутрішній устрій, що ми розуміємось в кожній важливій справі і всі знають як треба робити правильніше.

«Тому одразу виникає несамостійність в економіці, в зовнішній політиці, бо всі знають як треба, але насправді як треба знають одиниці. А використовувати і реалізовувати ці знання теж можуть одиниці. Якщо на землю падає астероїд, то президент США викликає професорів і вони йому кажуть, що треба робити, і він їх слухає, бо це є експерт, який знає як треба робити. А у нас традиція така, що очільник держави каже «я так вважаю» і це є остаточне рішення і аргумент без залучення експертів», - повідомив він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кочетков резюмував, що якщо ти навчений слухати розумних людей, то ти будеш обирати рішення серед розумних рішень, а не серед тих, коли вибирається рішення кожного, хто з вулиці прийшов.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Альохіной, що психіка дитини не ідентифікує чоловік або жінка, вона сприймає тільки те, хто виконує функцію матері і батька.

Також раніше Матвійчук розповідав, коли творець перетворюється на ремісника.