Політолог Юрій Романенко у своєму відеоблозі прокоментувавши чергові викривальні публікації журналіста Дениса Бігуса про колишнього президента Петра Порошенка і лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука.

«Судовий процес над Порошенком і Медведчуком для України – питання виживання. Як тільки ми визначимо винних і міру покарання для них, стане неможливим прихід до влади людей, подібних Порошенку. Нехай у нас і немає смертної кари - якщо Порошенко відсидить за свої справи п'ятнадцять або десять років, вже це послужить достатнім прикладом. Головне, щоб в нашому соціумі почало проростати правильне ставлення – до життя, до влади, до людини. Якщо людина не знаходиться в центрі суспільних інтересів, якщо його доля не хвилює нікого, то таке суспільство і така держава не мають ніяких перспектив. Вони зжеруть самі себе - і тоді всі смерті в "котлах" будуть марними", - вважає політолог.

Він також висловив упевненість, що публікація цих викриттів зможе радикально змінити наше суспільство.

"Плівки Бігуса напевно зіграють роль в тому, що будуть закладені основи майбутньої нормальної України. Нинішня Україна - ненормальна країна і ненормальна держава, в ній панують ненормальні відносини. А коли ці основи будуть закладені - тоді вже ми зможемо обговорювати щось інше", - говорить Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раньше, як повідомляє Знай.uа, він прокоментував інформацію про скасування зустрічі Зеленського і Байдена.

Також Романенко розповів про те, як у 1991 році Західні еліти відреагували на розпад СРСР.