Зовсім скоро в Україні може спалахнути нова революція, якщо події й надалі розвиватимуться так. Про це попередив політик Андрій Пелюховський у програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» на каналі Знай24.

Як каже політик, Майдан – це діло рук тих, хто має з нього якусь вигоду, а суспільство просто демонструє свою позицію і виказує свої думки.

«Зазвичай революції відбуваються, коли розквіт економіки на зльоті. На падінні, коли люди бідують, дуже складно, тому що люди прив'язані до шматка хліба», - міркує Пелюховський. Отже, він робить висновок, що від бідного життя на Майдан не виходять, адже тоді люди бояться ще більше погіршити своє становище. На противагу цьому, зазначає він, багате життя дозволяє й взяти участь у всезагальному протесті.

На думку Пелюховського, новий Майдан також можливий лише за умови, що він буде комусь вигідний і хтось його проплатить.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Я думаю, якщо все буде в такій прогресії відбуватися далі в Україні, то люди дійсно підуть на пошуки шматка хліба. Це скоро почнеться, тому що місцеві вибори, які були восени, сильно розкололи Україну», - стверджує експерт. Він додає, що наступний бюджет формуватимуть за вертикаллю знизу вгору, а тому будуть певні поштовхи до дестабілізації з боку місцевого управління.

Нагадуємо, Пелюховський заявив, що Україні не потрібно стільки партій і депутатів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський запропонував дати олігархам жорстку амністію.