Військовий та політичний діяч, керівник Центрального Штабу Національного Корпусу Максим Жорін у своєму Telegram анонсував проведення Маршу Українських Сил до Дня визволення Маріуполя 13 червня о 10.00 у місті Маріуполі.

«Закликаю мешканців міста долучатись до заходу. Беріть з собою одяг з українською символікою, вишиванки та державні прапори. Російські окупанти мають побачити – в Україні «русскій мір» не потрібен нікому», - сказано у публікації.

У анонсі Жорін закликає патріотів зібратися о 10 годині на Площі Свободи у м. Маріуполь та пройти великим маршем містом, ще раз показавши, що Маріуполь є і буде українським містом.

«Марш організовує нещодавно створений Штаб оборони Приазов’я, куди входять всі патріотичні сили регіону. 13 червня о 10.00 ми зберемось на Площі Свободи та великим маршем пройдемо по місту, ще раз заявивши всім – Маріуполь був, є й завжди буде українським містом!», - зазначив Жорін.

Нагадаємо, на Знай.ua Жорін закликав підтримати добровольців-чеченців, що несправедливо потрапили у список РНБО.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Знай.ua публікував думку Жоріна про те, що РНБО займається не тим чим треба.

https://t.me/MaksymZhorin/1389