Журналісти Bihus.info оприлюднили свої «плівки». Ці матеріали прокоментував журналіст і співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко у своєму блозі.

«Як таке зло не може бути покаране», - каже експерт. Він вважає, що цим питанням задається кожен українець після побачених матеріалів.

На думку Романенка, справа Порошенка для України не просто важлива, вона принципова. «Це питання в принципі визначення свого існування, своїх кордонів, своїх перспектив, свого всього», - підкреслює він.

Політолог вважає, що певні фрагменти цих плівок наочно демонструють ницість соціальних відносин у державі. Зокрема, він говорить про тримісячне «звільнення» Рахманова у 2015 році, яке затягували лише заради ефектного фону для Порошенка після зустрічі нормандської четвірки у Франції. «І ось цей маленький шматочок розкриває весь бруд соціальних відносин в Україні», - обурюється Романенко.

Він переконаний, що причиною цього всього є некараність зла в Україні. «Їм плювати – було і є – на все, ось таким як Порошенко. Їм плювати на життя людини, на батьківщину, на борг... І це відбувається виключно тому, що зло, яким вони є, просто не карається», - пояснює експерт. У цьому ж контексті Романенко принагідно згадує «Квіти зла» Бодлера і додає, що непокаране зло лише більше квітне.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, Романенко припустив, що плівки Бігуса зіграють роль у закладенні основи майбутньої нормальної України.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Романенко висловився з приводу критики від Сергія Фурси.

https://www.youtube.com/watch?v=MWhqIi3OxHw&feature=youtu.be