Політолог Юрій Романенко у своєму блозі висловився з приводу критики від економіста Сергія Фурси. За словами Романенка, Фурса написав пост, в якому не погодився з думкою Романенка стосовно наслідків звільнення Коболєва, назвавши його «20 баксів – це 20 баксів», але, як зазначив Романенко, в кінцевому рахунку, його версія і погляд виявилися правильними.

Юрій Романенко, фото: скріншот з відео
Юрій Романенко, фото: скріншот з відео

«Вчора зранку підірвала перд*ки новина щодо того, що Байден нібито відмовився зустрітися з Зеленським, тому що той прибрав Коболєва з голови Нафтогазу. Це інтенсивно розкручували всі «фіалівські» ЗМІ. Спочатку закинула «Українська правда», а потім всі підхопили. Пішла ціла кампанія – «А-а-а, бачите-бачите, що натворили!?». Я (і не тільки я) почали з цього стібатися, тому що дурневі зрозуміло, де Байден, а де Нафтогаз з Коболєвим і всіма хлопцями», - зазначив Романенко.

За словами експерта, ця новина стала інтенсивно розголошуватися в багатьох ЗМІ, що і змусило його та інших експертів критично висловитися з приводу цієї думки.

«Я вчора ввечері, коли приїхав додому, бачу, що є такий Сергій Фурса, так званий фінансовий експерт, який «порохоботив» при Порошенкові, і продовжує «порохоботити». Він написав пост «20 баксів – це завжди 20 баксів» і бере скрін мого поста», - сказав Романенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як зазначив Романенко, Сергій Фурса розкритикував позицію Романенка, що інформація про скасування Байденом зустрічі із Зеленським через звільнення Коболєва – це робота лобістів колишнього глави Нафтогазу. Політолог зазначив, що цінителі ідеї вільного ринку насправді при першій можливості працювати, отримуючи гроші з бюджету, виявляються не проти державного порядку.

«Фурса, ця наша «сирена вільного ринку» з піхоти «фіали», навів такий аргумент – «Романенко, та ти хто такий!? 20 доларів це завжди 20 доларів». «Як ти смів подумати, черв'як!» – тому що дружина Блінкена виправдовує все. Якщо дружина Блінкена скаже, що Ісус Христос народився в Україні або почалося його нове пришестя і ми повинні терміново бігти на берег Чорного моря – Фурса і вся ця братія піднявши хвости побіжить туди, тому що це сказала дружина Блінкена. Іронія звичайно, а то є деб*ли, які подумають, що я дійсно так думаю. Розплата настала миттєво, тому що ввечері з'явилася інформація, що Байден готовий зустрітися із Зеленським після того, як Байден зустрінеться з Путіним», - сказав політолог.

Як зазначив експерт, виходить, що можна звільнити Коболєва з посади глави Нафтогазу і нічого за це не буде, як думали інші експерти.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Романенка, що без сліз дивитися на причину скасування зустрічі Зеленського і Байдена не можна.

Раніше для Знай.ua Куса розповів, кому вигідне ослаблення позицій «Північного потоку-2».