Голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський у програмі “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим заявив, що для нього це велика фантастика, що працівники в наглядових радах отримують величезні зарплати, хоча підприємства збиткові.

Андрій Пелюховський зазначив, що вважає межею цинізму те, що в наглядових радах люди отримують величезні гроші за свою роботу, хоча це гроші платників податків.

"Для мене це дуже велика фантастика, або межа тупості, або межа цинізму. А це однаково для мене. Коли людина заробляє, припустимо, Коболєв - він за минулий рік заробив, не заробив, отримав зарплату - 350 млн грн. Зачекайте, третину мільярда при збитковому підприємстві. Ну як це, підприємство зазнало збитків, і ще Коболєв завдає удару від того, що отримує фонд заробітної плати. Тобто, дефіцит у нас є, удар по підприємству, плюс ще такі, як Коболєв, ще завдають удару", - сказав Пелюховський.

За його словами, коли він працював керівником порту - у нього не було часу виступати перед журналістами, оскільки робочий графік був ненормованим.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив про Наглядову раду "Нафтогазу", що їх потрібно розганяти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що експерт заявив, що Зеркаль, Осмоловський і Гламаздін в Нафтогазі боролися тільки за збереження Коболєва на посаді.