Менеджер артистів та організатор вечірок Анна Салата в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком заявила, що українські геї, коли бачать симпатичну дівчину, замислюються над своєю орієнтацією.

"Українські геї - це взагалі окрема історія. У них у всіх купа травм якихось, шаблонів з дитинства, що геями бути погано. І коли вони бачать симпатичну дівчину, якусь подружку, навіть якщо у нього вже є хлопець - у нього в голові: "А раптом?" Десь несвідома установка, що М+М - це нездорові відносини", - сказала Анна Салата.

Анна Салата та Юрій Романенко, скріншот: YouTube
Анна Салата та Юрій Романенко, скріншот: YouTube

Вона зазначила, що це стосується багатьох українських геїв, тоді як в Європі інша ситуація.

"Я коли прийшла в європейський гей-клуб - я засмутилася. Зі мною ніхто з мужиків не цілувався. В українські заходиш - тебе гарні пацани обліпили, танцюють, підкидають на руки. Ось, як мужики в стриптиз-клуб ходять - так жінки в гей-клуб. Тупо супербагато кайфу без будь-якої відповідальності і безпека, що тебе не завезуть кудись в ліс, як може трапиться в звичайному клубі", - додала Салата.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анна Салата та Юрій Романенко, скріншот: YouTube
Анна Салата та Юрій Романенко, скріншот: YouTube

Як повідомляв Знай.ua, Лоліта Мілявська в 57 років стала "іконою ЛГБТ" - сама попросилася: "Мене в цьому купальнику...".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що копи не стали затримувати киянина, який погрожував гей-парі ножем: "Ти не мужик, ти навіть не сидів".