Глава ГО «Захист і допомога», голова партії «Сила нації» Андрій Пелюховський в програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» висловився про громадські організації.

«Зараз це дуже велика проблема. Громадські організації, які зараз (скажімо, за останні кілька днів) відкриваються і зараз реєструються – це в основному легалізація ОЗГ. Раніше це були ОЗГ (організовані злочинні групи), зараз це громадські організації. Ви подивіться, хто входить в ці громадські організації. В основному більшість керівників громадських організацій – це, як правило, колишні спортсмени, тренери», - говорить експерт.

За його словами, молодь масово вступає в громадські організації, тому що там є хоч якийсь заробіток, не думаючи про можливі наслідки.

«Їм вкладається в вуха те, що «ми громадська політична структура». Ну а молодь, на жаль, найбільше часу приділяє спорту, не заглиблюючись в правову оцінку цих організацій. Ці групи так званих громадських працівників стають на ринку затребуваними. Як і для бізнесменів, так як і для політиків, так як і для віджимання, для якихось рейдерських атак... Вони (молодь, - ред.) переслідують звичайне нормальне бажання заробити. Здобути освіту для молоді – це дуже складно, тому що це коштує грошей. Грошей немає. За межею бідності, підкреслюю, 99% українців. І в рівній мірі це 99% молоді», - сказав Пелюховський.

Він зазначає, що у багатьох молодих людей сьогодні немає можливості отримати освіту і, відповідно, влаштуватися на роботу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

«Тож, куди? На вулицю? І ось тут на вулиці з'являється найстрашніше, я вважаю. Тобто ті люди, які з досвідом, хтось з кримінальним серйозним минулим, хтось дорослий – скажімо, ті ж тренери, ті ж колишні спортсмени... Сколочують такі групи осіб, які стають на ринку дуже затребувані», - резюмував експерт.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Пелюховський заявив, що олігархам треба запропонувати жорстку амністію.

Також Знай.uа повідомляв, що Пелюховський розповів, чи готовий народ до нової революції.