Хто підпаде під дію закону про деолігархізацію? Чи буде влада в ручному режимі визначати, кого вважати «поганим», а кого «хорошим»? Ситуацію в програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» коментує глава партії «Сила Нації» та громадський діяч Андрій Пелюховський.

«Багато хто турбується про десятки людей, які підпадуть під дію закону про олігархів, але ніхто не турбується про мільйони українців. Лідери опозиції, по суті, думають навіть не про них, а про себе. Вони зітхають про підвищення цін на газ, але і не думають віддати власні газові вежі. Звичайно, опозиція боїться закону про деолігархізацію, тому що він в першу чергу торкнеться її. Її лідери прямо причетні до розкрадання природних ресурсів, які, згідно з Конституцією, належать народові України», - говорить політик.

На його думку, зараз в Україні немає справжньої опозиції.

«А політична еліта в Україні є - це люди з розумом і з досвідом. У політиці це люди молоді - але самі по собі вони не молоді, у них є успішний бекграунд. Вони мислять глобально та орієнтовані в першу чергу на розвиток виробництва. Вони готові робити справу, замість того, щоб цілими днями сидіти в Фейсбуці», - вважає Андрій Пелюховський.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про те, як і за якими умовами в Україні відбувається Майдан.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Пелюховський запропонував змусити олігархів повернути 90 відсотків вкраденого - а натомість зберегти за ними решту.