Сьогодні, 11 червня об 11.00 запланована акція протесту, про яку раніше попереджала у своєму Telegram-каналі політична партія «Держава». Партія закликала громадян зібратися біля адміністрацій в обласних і районних центрах, а зокрема киян – біля Офісу Президента, аби заявити про свою позицію.

Нещодавно політпартія «Держава» писала у своєму Telegram про мітинг, який планується провести 11 червня об 11 годині ранку. Вона звернулася до всіх українців, до всіх, кому не байдуже те, що буде з державою через дії влади.

«Вийти на протест проти свавілля влади, що виразилося в розбазарюванні землі, а також пограбуванні народу за допомогою тарифної і податкової політики», - заявлено в Telegram.

«Держава» закликає всіх вийти сьогодні до державних адміністрацій у кожному місті і до Офісу Президента в Києві, аби виступити проти цієї політики.

«Володимир Зеленський та інші чиновники повинні почути єдину позицію громадян країни: земля не товар і володіти українською землею згідно з Конституцією може тільки український народ. Не банки, не юридичні особи, не закордонні корпорації, а виключно український народ», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Партія закликала не терпіти цього свавілля і пообіцяла притягнути до відповідальності кожного чиновника, який хоч якось пов’язаний із тарифним економічним геноцидом у державі.

Нагадуємо, партія «Держава» закликала українців разом захищати рідну землю і майбутнє країни.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що «Держава» повідомила деталі всеукраїнського протесту.