Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» заявив, що стратегія Зеленського не відрізняється від стратегії попередніх президентів. За його словами, Зеленський зробив неймовірний крок з актора в президенти, що і зачаровує людей з точки зору успіху.

«Нас зачаровує президент Зеленський як успіх. Неймовірний успіх хлопчика, який жив на орендованій квартирі в Києві, відчував потребу зі своїм «95-м кварталом» і раптом робить таку карколомну кар'єру аж до президента. Річ у тім, що це виняток із правил. Насправді поруч з цим хлопчиком було ще дуже багато таких же хлопчиків», - розповів Балашов.

За словами політика, особливість Зеленського полягає в тому, що він зробив в один момент дуже великий крок з актора в президенти. На думку Балашова, при правлінні Зеленського курс і в цілому особливість правління Україною не змінилася.

«Але ж він не змінив курс: те, що робив Янукович, Порошенко і всі президенти до нього – він стоїть нагорі цього і рухається далі, не змінюючи стратегії країни. Коли ми ставимо цифрове питання, а чи будемо ми через 20 років найбагатшою країною світу? Ми відповідаємо собі точно – ми мріємо бути як Польща. Це була стратегія Януковича, Порошенка і зараз Зеленського», - розповів Балашов.

На думку експерта, стратегічної мети, як якісно змінити матеріальний стан населення, у Зеленського немає. Як зазначає Балашов, успіх Зеленського – неймовірний успіх, і при цьому, за словами експерта, він не гірше за інших політиків (враховуючи, що був актором), але значних змін в стратегії не сталося.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на Знай.ua Балашов заявив, що якщо завтра пройдуть вибори, то Зеленський виграє.

Раніше на Знай.ua Балашов заявив, що українці повинні думати про себе.