Політолог Кость Бондаренко в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим заявив про те, що посадка Юлії Тимошенко стала фатальною помилкою Віктора Януковича і однією з причин його провалу в політиці.

"Йшли дуже довгі дебати щодо того посадять-не посадять. Багато хто не вірив в те, що її все-таки посадять, думали, що буде умовний термін. Що обмежаться просто якимись діями, які приведуть до того, що Тимошенко просто буде виведено з політичної площини і їй не дозволять балотуватися більше. Їй не дозволять займати посади. Але при цьому садити в тюрму думали не будуть... Тимошенко була зіркою української політики в той час. Вона була занадто великоваговою фігурою. Садити її, очевидно, було великим ризиком", - сказав Кость Бондаренко.

Він зазначив, що у Тимошенко були свої прихильники і вага в опозиційному таборі.

"Не варто забувати, що вона отримала друге місце на виборах 2010 року і за нею стояли мільйони, фактично. Але Янукович вирішив йти до кінця. У кожного є своя помилка, своя фатальна помилка. Я думаю, що Тимошенко була фатальною помилкою Януковича. Посадка Тимошенко і справа проти Тимошенко було тим моментом, який став одним із складових частин майбутнього провалу Януковича як політика", - додав Бондаренко.

За його словами, Віктора Януковича не бентежило навіть те, що на підтримку Тимошенко виступили Володимир Путін, Ангела Меркель і Барак Обама.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко розповів про еволюцію царських замашок екс-президента Януковича, які стали початком його кінця.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чорновіл заявив, що всередині "Нашої України" все було не так, як виглядало ззовні.