Правник Геннадій Друзенко у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» прокоментував «плівки Бігуса», на яких, зокрема, фігурує п’ятий президент України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко.

«Ніхто не збирається знімати вину з Путіна чи виправдовувати його. Але я думаю, що в світлі останніх откровень, скажімо… Зрозуміло, що війна не була б такою брудною, такою кривавою без Петра Олексійовича», - каже експерт.

Друзенко зазначає, що він ніколи не був прихильником Порошенка та завжди знав про його безмежну жадібність, але ці плівки довели, що це «людина без дна».

На його думку, фігуранти «плівок Бігуса» гірші за Путіна.

«Путін врешті-решт – це ворог, з яким можна воювати, як довела наша війна, можна десь перемагати, десь показувати зуби… А це удар в спину. Бо в спину ти не захищаєшся», - сказав Друзенко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Він додав, що будь-яка політика – це не місце для моралістів, але у той же час мораль є каркасом політики.

«Я знаю, що політика в білих руках не робиться, геополітика в білих руках не робиться. І вся політика в світі, не тільки українська – це не місце для моралістів. Але політика без якогось мінімуму моралі перетворюється на криваву м’ясорубку. Я не проти моралі. Я вважаю, що політика без моралі перетворюється на трагедію, причому дуже велику. Я проти моралізму в політиці. Політика – часто це якісь кулуарні домовленості, це баланс інтересів… Якщо ми там лишимо чисту мораль, то в нас вийде свята інквізиція, бо ніхто не святий», - підкреслив правник.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Атаманюк заявив, що проти деяких експрезидентів треба вести слідство.

Також Знай.uа повідомляв, що Карасьов розповів, як Порошенко «відбивається» від Зеленського.