Сучасний український мислитель, громадський діяч, філософ, футуролог, юрист Олексій Толкачов у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, чи очікувати дострокових президентських виборів в Україні.

За його словами, рейтинги Володимира Зеленського кращі, ніж були у всіх його попередників.

«Він (Зеленський, - ред.) може і на другий обратися цілком нормально, якщо він на даний момент підтягне хвости і зробить ще кілька досить ефектних рухів. Тобто запас карт у них є. Ось Єрмака кудись треба було б прибирати... Але, може бути, його тому й не прибирають, що є такий подразник як громовідвід, який знімає на себе весь негатив. Тобто президент хороший, свита погана», - говорить експерт.

Толкачов переконаний, що ймовірність дострокових президентських виборів мінімальна, тому що для них немає жодних підстав.

«Бізнес зацікавлений у збереженні хоч якогось періоду стабільності в країні. Вибори – це завжди дестабілізація. Це підвішування очікувань з невідомим результатом. Ми зараз ледве вичухалися після коронавірусних карантинів. Бізнесу треба 2-2,5 роки планування лінійного, щоб можна було вкласти гроші, заробити... Тому я вважаю, що малий і середній бізнес буде проти», - сказав юрист.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На його думку, на даний момент альтернативи Володимиру Зеленському немає.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Толкачов розповів, чому українці не щасливі.

Також Знай.uа повідомляв, що Толкачов діагностував у українців синдром вивченої безпорадності.