Як викриття «Бігус.інфо» можуть позначитися на долі партії «Європейська солідарність»? Свою думку з цього приводу у програмі «Романенко. Бесіди» висловлює юрист, публіцист, перекладач і громадський активіст Геннадій Друзенко.

«Тут все залежить від стану нашого суспільства. Якщо українське суспільство морально здорове, то ЄС має просто зникнути. Звідти не просто будуть виходити люди, а сама партія почне сипатися. Якщо ж цього не відбудеться, то я почну серйозно побоюватися за наше суспільство. Можна не знати хімічний склад фекалій, але якщо ти відчуваєш їх запах - обійди стороною. Однак деякі нюхають їх і хвалять тонкий аромат. Прихильники Порошенка небезпечніші за Скабєєву, адже вона працює на зовнішню аудиторію, а вони - на українську. Це війна проти реальності, а не проти політичних супротивників», - вважає публіцист.

Він підкреслює, що є деякі кроки, які не може дозволити собі ніхто.

«Якщо ЄС не піде в історію - як її ганебна сторінка - то Україну, я думаю, врятує тільки диктатор, який кийком нагадає людям, що є такі поняття, як «добре» і «погано». Але я сподіваюся, що обійдеться без цього. В критичний момент українці починають розуміти, що є лінії, які переходити не можна», - говорить Геннадій Друзенко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про те, що українські війська вже двічі могли звільнити Луганськ, але обидва рази отримували з Києва наказ не робити цього.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Друзенко заявив, що політика без необхідного мінімуму моралі перетворюється в криваву м'ясорубку