Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов в програмі «Говори про майбутнє» заявив, що Україна вже в НАТО, просто йде процес вирішення політичних питань всередині країн Альянсу. За його словами, Америка і НАТО – найкращі союзники для України.

«Ми вже в НАТО. Розглядайте все інше як рішення політичних питань в своїх країнах. Найголовніше: перше – їх заява, друге – видача ПДЧ, тобто звід пунктів, які Україна повинна буде виконати. Багато що з цього ми вже зробили, починаючи з 2008 року, тому сьогодні набагато легше буде вступати в НАТО», - зазначив Балашов.

За словами експерта, виходячи з опитувань, понад 50% українців хочуть в НАТО. Як зазначив Балашов, в 2008 році близько 30% українців хотіли вступ України до НАТО.

«Коли Путін напав і від’єднав території – понад 50% захотіли до НАТО. Люди хочуть безпеки. Тільки кремлеботи розпалюють – «Нам до НАТО не можна, не туди йдемо і нам треба дружити з Росією». Україна має межу можливого – Україна витрачає на озброєння 5 млрд, а Росія 65 млрд – ви збираєтеся з нею воювати напряму або краще бути з НАТО, у якого 1 трлн?», - підкреслив Балашов.

Як зазначає Балашов, Україна повинна вибрати самого вигідного для себе союзника, за його словами, США і НАТО – найкращий варіант. За словами експерта, США вже зараз дуже сильно допомагають Україні, підтримуючи фінансуванням і технічним обладнанням.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Це чудовий союзник, тому що воно більше за нас в 10 разів і у нього бюджет в 100 разів більше ніж у нас. За весь час існування НАТО воно ні на кого не нападало. Це оборонний союз в принципі. Він був організований, щоб більше ніколи війни в Європі не було», - зазначив Балашов.

Нагадаємо, для Знай.ua Балашов розповів, що заважає людині почати більше заробляти.

Раніше Знай.ua публікував слова Балашова, що державні підприємства нереально зробити беззбитковими.