Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» розповів, що Путін створив Росії негативний образ. За його словами, саме тому у фільмах проглядається наратив «російський бандит».

«Привабливий росіянин» – я навіть уявити не можу, тому що Росія – неприваблива. Бренд непривабливий. Сам бренд «Росія» Путін дуже зіпсував і сьогодні в світі це поганий бренд. Якщо ми дивимося голлівудські фільми, і там показують росіянина, то це обов'язково вбивця або злочинець», - зазначив Балашов.

На думку Балашова, росіян в поганому ключі не випадково вставляють в фільми, адже раніше таким же чином згадували в фільмах албанців, італійців і ірландців, а зараз вставляють росіян.

«Вони лякають людей – ось це наратив. Зараз колективний наратив – це бандюган типу Путіна, який хоче забирати території, щось вкрасти і ядерною головкою розмахує», - підкреслив експерт.

За словами Балашова, через політичні дії Путіна, Росія здається для всього світу чимось явно ворожим і поганим, що хоче зробити щось погане. Як зазначає лібертаріанець, «поганий росіянин» – загальноприйнятий образ-наратив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що коли ви ставите завдання на майбутнє стати найбагатшими в світі, вже як мінімум ви будете десь в середині.

Раніше для Знай.ua Балашов розповів про європейський варіант розвитку України