У своєму блозі «Загородній говорить» політолог Тарас Загородній розповів про новий вид корупції, який, за його словами, «досить грамотно, по-розумному вводять наші так звані реформатори з реформаторської тусовки».

«Вони винесли всім мозок розповідями про те, що в нашій країні існує величезна корупція, і вони з нею успішно борються. Приводом для розмови стало інтерв'ю досить відомого реформатора Тимофія Милованова. Він уже глава наглядової ради Укроборонопрома, він же голова Ради інвестицій, він же почесний президент так званої Київської школи економіки», - описує ситуацію Загородній.

«Пан Милованов прославився тим, що якимось чудовим чином отримав контракт на дослідження невідомо чого – своєї Київської школи економіки напередодні свого призначення в Укроборонпром», - повідомляє він.

В результаті виник скандал.

«Пан Милованов ніяк не міг пояснити, на які дослідження він отримав гроші, і чим він може бути корисний державному підприємству? Що він там збирається досліджувати і взагалі, яке він має до цього відношення? Йому журналісти сказали, що це – конфлікт інтересів. Була його словесна дуель з Юрієм Бутусовим, який пред'явив йому звинувачення в конфлікті інтересів. Сам пан Милованов цікаво розписав, як вони працюють, вся ця Київська школа економіки», - каже політолог.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Милованов пояснює, що існує якийсь бренд, який називається Київська школа економіки.

Нагадаємо, Загородній про скандал: «Укроборонпром» виписав Милованову 1,6 млн гривень.

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Загороднього, що потрібно розуміти, що НАТО зараз – це міф.