Співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в ефірі програми "Романенко. LIVE" розповів, яким чином можна розв’язати питання з війною на Донбасі.

"Мінські угоди дуже вигідні Росії. Дійсно, вона зафіксувала їх в ООН. Дійсно, їм вдалося на папері дещо відбудуватися від того, що вони мають безпосереднє відношення до того, що відбувалося на сході України, на Донбасі, і до цієї всієї війни. Природно, що плівки Бігуса... Підривають ось цей наратив, який Порошенко і його "порохоботи" намагалися розвернути", - сказав Юрій Романенко.

Він зазначив, що через це Україні доводиться справлятися з наслідками.

"Розв’язання питання Донбасу, воно в тому числі пов'язане з визнанням реальності того, що відбувалося при Порошенку, і покаранням за те, що робив Петро Олексійович зі своїми “посіпаками", - додав Романенко.

Як повідомляв Знай.ua, Кочевенко розповів, які події можуть вплинути на результат війни на Донбасі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Романенко розповів про наслідки зустрічі Байдена і Путіна для України.