Політолог Тарас Загородній у своєму блозі «Загородній говорить» розповів, як борці з корупцією пиляють державні гроші за допомогою Київської школи економіки.

«Вони придумали дотепну схему: беруть гроші на якісь дослідження, фінансують цю школу. Я впевнений, що там може бути по Мінекономіки купа якихось підприємств, на яких вони роблять якісь дослідження. Наші реформатори завжди розповідають, що вони за прозорість і за перспективу, європейське майбутнє і інші красиві слова. Звичайні дерибанщики, які хочуть присмоктатися до корупційних потоків», - зазначає він.

Проблема ще в тому, що вони називають себе реформаторами, і ловити-то їх нікому, продовжує політолог.

«Вони дружать з НАБУ, з САП і іншими новоствореними антикорупційними органами, які, в принципі, ловити не будуть. Пам'ятайте, як у «Джентльменах удачі»: «Хто ж його посадить? Він же пам'ятник!». Насправді люди створили школу, яка дерибанить наші з вами гроші. Але сутність цієї Київської школи економіки значно глибше. Вона по-хитрому побудована таким чином, щоб ще фінансувати в інтересах головних бенефіціарів цих реформаторів – інших депутатів Верховної Ради», - розповідає Загородній.

Нагадаємо, Загородній про скандал: «Укроборонпром» виписав Милованову 1,6 млн гривень.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Пелюховський прокоментував ситуацію із медіаресурсами в сучасному світі.