Голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський у програмі “Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським” розповів, як експрезиденти Віктор Ющенко і Петро Порошенко розділили Україну.

"Прийшов Порошенко, я вважаю - на крові. Який розділив Україну на 4 частини. На західну, центральну, східну і південну. З'явилося 4 думки. Я вже тоді висловлювався, що не можна давати соціологію, тобто, наука соціологія тут вже не працює. Я маю на увазі, про ці рейтинги, про маніпуляції людьми. Що не можна при розколі суспільства дати визначення політику або політичній структурі на основі опитування 2000 осіб. Це маніпуляція", - сказав Андрій Пелюховський.

Він зазначив, що до цього Україну розколов на дві частини Віктор Ющенко.

"Пам'ятаєте, як він розділив Україну на два табори? На "помаранчевих" і "синіх". Ось тоді і почалося знищення українського виробництва. Це така була європейська многоходовочка. Тому що тоді почали призначати керівників стратегічних підприємств за партійною приналежністю. За принципом "тупий, але свій". Тим самим "ляльковики" Ющенко прекрасно розуміли, що неспеціалісти рано чи пізно угроблять підприємства. Навіть якщо вони були і хороші", - додав Пелюховський.

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко заявив про звільнення Луганська, що в останній момент з Києва передзвонили і сказали не штурмувати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Толкачов заявив, що в майбутньому держави стануть непотрібними.