Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Говори про майбутнє» заявив, що Байден в переговорах з Путіним займає вищу позицію. За його словами, Росія на відміну від США не наддержава.

«Путін типовий Кощій Безсмертний і зрозуміло, де його «голка». Можна сказати, що Байден буде йому загрожувати Північним потоком-2. Але я думаю, в розмові буде так: «Ось твоя голка, вона у мене в руках і якщо ти хочеш нею користуватися (ще пожити трохи), ти прибираєшся з Донбасу, підмітаєш там, передаєш кордон Україні, а НАТО поступово входить, і ти передаєш владу Кремля в інші більш демократичні руки», - зазначив Балашов.

За словами експерта, Байден займає вищу позицію на майбутніх переговорах, тому що різниця між матеріальним станом США і Росії колосальна.

«Він (Путін, - ред.) спілкується з країною в 25 трлн доларів. Третина озброєння світу знаходиться в руках США і вони входять в альянс НАТО, у якого ще 1 трлн доларів тільки бюджет. А Путін з падаючою економікою і біжучим істеблішментом, який в валізах вивозить гроші в ту ж Америку. Абсолютна перевага», - розповів Балашов.

Як зазначив лібертаріанець, Путін може що завгодно заявляти своєму народу (що ми всіх переможемо і так далі), але все одно в Женеві буде зафіксовано, що зустрічається лідер наддержави і лідер, який вважає себе спадкоємцем колишньої наддержави, за словами Балашова, СРСР.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Балашова, що Росія – неприваблива.

Раніше для Знай.ua Балашов розповів, які схеми заробітку працюють в Україні