Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по місту Києву Яна Матієва та голова ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в місті Києві Павло Погиба підписали меморандум про співпрацю.

Цей документ передбачає обмін інформацією і досвідом, здійснення наукової та практичної діяльності та консолідацію зусиль задля досягнення позитивних результатів. Сторони домовилися реалізувати спільні проєкти і програми, здійснювати інформаційну партнерську підтримку діяльності та сприяти захисту економічних, соціальних, інвестиційних національних та інших спільних інтересів.

Меморандум має на меті формування сучасних стратегій розвитку інвестиційної політики, а також пошук можливостей для сприяння реалізації ефективної політики у сфері приватизації, оренди, використання державного майна.

Співпраця сторін, зокрема, передбачає сприяння підвищенню інвестиційної привабливості і конкурентоспроможності економіки України. Зазначається, що в рамках меморандуму будуть проводитися спільні конференції, симпозіуми, семінари, круглі столи, тренінги, а також інші заходи, в тому числі за участі іноземних та українських компаній.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Щонайменше двічі на рік сторони будуть організовувати спільні зустрічі для актуалізації стратегічних напрямів співпраці. А в разі потреби та для забезпечення досягнення мети меморандуму, сторони укладатимуть окремі угоди з питань співпраці.

Документ набирає чинності з дня його підписання і укладається строком на п’ять років.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Непран заявив, що при підборі персоналу потрібне розумне поєднання.

Також Знай.uа повідомляв, що Чаплига заявив, що Україні потрібен дефолт.