Яку риторику використовує Байден щодо Путіна? У програмі «Говори про майбутнє» український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лібертаріанець, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов заявив, що на зустрічі в Женеві відбудеться розмова не між президентами, а між господарем і прислугою.

За словами Балашова, всі акценти перед зустріччю Байдена з Путіним вже розставлені. Експерт нагадує, що на своїй пресконференції президент США заявив, що Україна вступить у НАТО, що Навального потрібно випустити і що російські війська з Донбасу потрібно прибрати. Інакше, підкреслює він, Росія виглядатиме нецивілізованою країною.

«Нічого собі “м'яка риторика”. Це м'яка риторика як господаря зі слугою. Він ніби говорить: “Я розумію, що ти тупуватий, ще не зрозумів, але я постараюся тобі це пояснити при особистій зустрічі”», - припускає Балашов. Водночас він вважає, що саме Путін ініціював зустріч з Байденом у Женеві, оскільки хоче домовитися про щось зі Штатами.

Але підприємець зауважує, що присутність російських військ на Донбасі вже ні для кого не є секретом. «Якщо він буде прикидатися нерозуміючим, як це його вважає весь світ, а G7 заявила про це, що Росія вважається стороною конфлікту на Донбасі, то раз він сторона конфлікту, значить, вирішуй питання зі своїми військами і давай забирайся звідси», - стверджує Балашов. Також лібертаріанець додає, що питання війни на Донбасі доволі жорстко постало на саміті, а Росію затисли з усіх боків.

Нагадуємо, Балашов розповів, що Путін створив Росії негативний образ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Балашов заявив, що Байден в переговорах з Путіним займає вищу позицію.