У розвалі СРСР винна Україна. Так сказав футуролог Олексій Толкачов у програмі «Що далі?» з Русланом Бізяєвим на каналі «Знай24».

На думку експерта, У розвалі СРСР значною мірою винна й Україна. Водночас Толкачов зауважує, що в цьому плані постає важливе питання відповідальності за прийняті рішення: їх потрібно передусім хоч визнавати і за них потрібно також страждати.

«Так, в Кремлі сиділо дуже багато українців, які керували СРСР. І тут що ще страшне: так, в українців є імперські амбіції, як у нащадка Русі», - каже він. Футуролог зауважує, що попри заяви про вишневий садок коло хати українці насправді були при владі в СРСР. Тобто, пояснює він, українці часто ніби навмисно пригноблюють свої бажання, хоча їхні амбіції достатньо великі.

«Усвідомлення на абсолютно новому рівні, де Україна буде продовжуватися від руських коренів, Радянського Союзу - це все є нашим спадком», - міркує Толкачов. На його думку, проголошення незалежності України з 1991 року – помилка, адже так ми обрізаємо історичну тяглість своєї держави. Футуролог вважає, що потрібно було відновити незалежність раніше

Нагадуємо, Романенко заявив, що Україна не розуміє порядок денний Європи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Дикий пояснив, що без українців не було би і Російської імперії.