Якщо будуть перевибори президента і розпуск парламенту, то які сили зможуть зайти в парламент, спробував припустити керуючий партнер національної антикризової групи Тарас Загородній у програмі блогера Мирослави Бобровської «А як насправді» на YouTube.

«Розклад там звичайно буде цікавий, тому що це залежить від того, як адміністрація президента буде запускати паралельні проєкти. Є бажання розчленувати електорат ОПЗЖ. Ми бачимо, як це активно робиться різними проектами, і ми спостерігаємо, як рейтинг ОПЗЖ просів», - розповів він.

Загородній сказав, що буде спроба торпедувати Порошенка, небезпечна для них, звичайно ж, Тимошенко, тому що вона йде по базовим регіонам, буде спроба розкрутити Ляшка, поки це так.

«І звичайно ж Кличко може піти на вибори як темна конячка і, до речі, його брат теж. Так що різні можуть бути варіанти. Залишається питання, за якою системою можуть проходити ці вибори», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Непрана, що в ідеалі ця структура повинна не карати за економічні злочини, а запобігати їх.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також раніше Непран заявляв, що при підборі персоналу потрібне розумне поєднання.