Реальні результати переговорів Байдена з Путіним Україна відчує якийсь час по тому. Про це розповів політичний аналітик, експерт Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк у програмі «Суть подій» на YouTube.

«Україна в даній політичній ситуації є інструментом, за допомогою якого будуть вирішувати або не вирішувати ті чи інші завдання в залежності від найближчої конфігурації взаємовідносин між США з Британією, Європейським союзом, Росією. Однозначно, реальний порядок денний спілкування Байдена з Путіним не озвучать, озвучать лише ті питання, щодо яких сторонам вдалося досягти певного компромісу», - розповів він.

Бізяєв вважає, що ті домовленості, які знаходяться в непублічній сфері, звичайно, озвучені не будуть. Протиріччя, які залишилися після цієї зустрічі, будуть позначені пунктиром, впевнений він, і не будуть виноситися як ключовий результат цієї зустрічі.

«Надалі ми побачимо, наскільки ці домовленості можуть бути реалізовані, тому що в політиці мало домовленостей, їх треба ще й реалізувати. А враховуючи, що у Байдена досить складна ситуація всередині самих США, він постійно балансує між радикальним і центристським крилом Демократичної партії, тобто Байдену треба зробити все можливе, щоб його не звинуватили в тому числі і опоненти, що він агент Кремля», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бондаренко, що до питання про накопичення пенсії треба підійти грамотно і головне не затягувати.

Також раніше Завальнюк розповідала, про введення електронних трудових.