Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів, чому в Україні вирішили створити Бюро економічної безпеки (БЕБ).

За його словами, черговий антикорупційний орган створюють через вимоги західних партнерів України про реформування правоохоронної системи, зокрема Служби безпеки України та Державної податкової служби.

«Вони хочуть зробити так, щоб з'явився окремий орган, який буде контролювати інші перехресні органи, впливати на бізнес і буде одним з інструментів в руках Кабінету міністрів або президента (в залежності від ситуації), за допомогою якого в тому числі можна вирішувати політичні питання», - стверджує експерт.

Бізяєв зазначив, що Національне антикорупційне бюро України перетворилося на інструмент вирішення політичних протиріч.

«Якихось яскравих досягнень у Антикорупційного суду, НАЗК, САП немає», - констатує він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Експерт підкреслив, що в Україні хтось стає багатшим навіть в умовах ковіду, а хтось стрімко біднішає.

«Чи пов'язані ці два питання з корупцією? Безумовно. Так де ж боротьба з корупцією? У мене таке враження, що ми допомагаємо корупції боротися з нашою країною», - заявив блогер.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Балашов заявив, що в Україні треба зрівняти пенсії.

Також Знай.uа повідомляв, що Бізяєв розповів, як і коли позначаться на Україні переговори Байдена і Путіна.