На зустрічі Байдена з Путіним по обидва боки були присутні фахівці з України.

Про це розповів аналітик Юрій Подоляка ведучому Руслану Бізяєву в студії Руслана Бізяєва в проєкті «Розвилка» на YouTube.

«Зустріч Байдена з Путіним поки оцінювати рано, але про те, що Україна була центральною темою, говорять фотографії із зустрічі, на яких відображені Нуланд і Козак, які є експертами по Україні. Я так розумію, що в Україні зараз велика істерія, що їх можуть зрадити, найімовірніше диму без вогню не буває», - сказав він.

Подоляка повідомив, що Байден і його оточення вже повідомили, що в цілому вони вже не проти Мінського формату і шукають правильні шляхи вирішення цієї проблеми. Він вважає, що ця зустріч була пробної для прояснення ситуації про можливість домовлятися між собою.

«Це була підготовка до майбутнього вирішення проблеми і все озвучено може бути через пів року на майбутній зустрічі. Я думаю, що поки ще нічого не вирішено. Знову ж, коли Зеленський поїде до Вашингтона, йому там повинні все озвучити, і після цього не виключена можливість зустрічі Зеленського або його представника до кінця року для відновлення Мінського формату. Тим більше, що Москва вже заявила, що іншого формату вони не сприймають», - резюмував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що для Байдена Україна – лише елемент більшої гри.

Також раніше Бізяєв пояснював, навіщо створюють Бюро економічної безпеки.