Політолог Тарас Загородній в своєму блозі розповів, наскільки ймовірні перевибори президента. За його словами, влада розуміє, що рейтинги падають і після осені залишитися на другий термін буде неможливо.

«Чутки, що це може статися, ще почали циркулювати місяці два тому. Всі чекають, що на осінь щось буде, але поки не зрозуміло що. Почали активізуватися різні партійні (партії «Слуга народу», - ред.) проєкти. Мета чисто цинічна – змусити парламент проголосувати за закон про олігархів, який де-факто зробить президента головним керуючим в країні», - зазначив Загородній.

За словами експерта, нинішній парламент залякують розпуском, що може вплинути на їхнє рішення з приводу прийнять деяких законів, тому що більшість нинішніх депутатів, як зазначив Загородній, не встигли заробити грошей на хабарах і бюджеті.

«У Зеленського восени настає точка біфуркації, після якої він не обирається на другий термін. Вона пов'язана з тим, що люди починають бачити, що ніхто не збирається покращувати життя в країні. Ніяких реформ не відбувається. Йде податковий тиск», - підкреслив експерт.

На думку політолога, після останніх ініціатив і нововведень нинішня влада втратила довіру громадян, тому після осені шансу залишитися на другий термін не буде. Як зазначив Загородній, відсоток підтримки влади в 25-30% намальований, а реальний рейтинг – 12-15%.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, на Знай.ua Загородній порівняв законопроєкт про податкову амністію з продрозкладкою більшовиків.

Раніше Знай.ua публікував слова Загороденко про ймовірні перевибори, що залишається питання, за якою системою можуть проходити ці вибори.