Партія «Держава» у своєму Telegram заявила, що виступає проти утримання осіб, які ймовірно є лобістами інших країн, на гроші з держбюджету. Як зазначено в публікації, такі дії можна вважати частковою втратою суверенітету.

«Команда партії «Держава» виступає категорично проти утримання «п'ятої колони» за рахунок бюджету і вважає даний факт елементом міжнародної корупції, адже «соросня» в управлінні державними корпораціями – це часткова втрата суверенітету України», - сказано в публікації.

Як зазначено в Telegram, партія «Держава» заявляє, що необхідна перевірка всіх одержувачів грантів. Також, як сказано в публікації, існує необхідність в перевірці осіб, помічених на отриманні грошей від іноземних держав. Зазначається, що однією з таких осіб є Сергій Лещенко.

«Партія «Держава» разом з інститутами громадянського суспільства ініціюватиме створення комісії доброчесності для перевірки неблагонадійних осіб, які вже знаходяться на високих посадах в держкорпораціях», - підкреслено в Telegram.

Як сказано в публікації, відповідні документи будуть направлені в Офіс президента на розгляд. У повідомленні зазначено, що при спробі затягування формування комісії інститутами громадянського суспільства, за будь-яких обставин буде сформований орган, який займеться цим питанням.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що партія «Держава» вийшла на протест проти земельної реформи.

Раніше на Знай.ua «Держава» пояснила, у чому причина сьогоднішнього протесту: «в розбазарюванні землі, а також пограбуванні народу».