Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів, як насправді Захід нас підтримує. За його словами, західні союзники відносяться несправедливо до України, тому політолог повністю підтримує жорстку риторику Зеленського по відношенню до них.

«Багато зараз обурюються, особливо «єврооптимісти» та інші любителі наших союзників США і Європейського союзу, від того, як Володимир Зеленський дозволив з ними розмовляти. Він почав вимагати конкретні речі: що у нас з ПДЧ і НАТО? Мені особливо сподобалося, коли Зеленський поставив питання з приводу грошей і кредитів, які даються нам на абсолютно неприйнятних умовах», - зазначив Загородній.

За словами експерта, до нас, як до країни, яка знаходиться в стані війни, Захід ставиться несправедливо. Загородній це коментує так: «Нас деруть в три шкури з усіх напрямків».

«З нас деруть гроші, коли в державних закупівлях нам не дають підтримувати українську промисловість. А скільки грошей у нас викачують наші європейські союзники? А я скажу дуже багато – від 5 до 10 млрд доларів щорічно. Квоти постійні на доступ до ринку», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, Захід, підтримуючи Північний потік-2, за словами Загороднього, завдасть сильного збитку економіці України. При цьому, як підкреслив політолог, західні союзники заявляють, що головна проблема інтеграції України в ЄС – це корупція.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

«Коли вони розповідають як вони борються за демократію і що ненавидять Білорусь з паном Лукашенком, виявляється, що до історії з літаком вони збиралися Лукашенку давати інвестиційний кредит на 3 млрд доларів. Це вкладення в економіку, щоб вона конкретно росла, а не як нам», - підкреслив експерт.

Нагадаємо, для Знай.ua Загородній розповів, наскільки ймовірні перевибори президента.

Раніше на Знай.ua Загородній порівняв законопроєкт про податкову амністію з продрозкладкою більшовиків.