23 червня о 14:30 в Києві у готелі «Либідь» відбудеться презентація плану щодо реінтеграції та деокупації тимчасово окупованих територій. Це повідомлення було опубліковано на офіційному сайті Нацкорпусу.

«Без чіткого розуміння, як повертати території, та що там робити після деокупації, щоб не отримати бомбу уповільненої дії – ми повинні мати чіткий план і кожен день готуватись до звільнення своєї землі. Впевнений, що багатьом він не сподобається. Але там, де є вороги, війна і руйнування, немає місця толерантності», - анонсував цей захід керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у своєму Telegram.

Як зазначено на сайті, на заході будуть присутні лідер Нацкорпусу Андрій Білецький, генерал-майор ЗСУ Сергій Кривонос, директор Інституту національного розвитку Микола Кравченко, керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін і керівник відділу економічних досліджень Інституту національного розвитку Олександр Чупринюк.

На сайті підкреслено, що будуть обговорюватися усі аспекти реінтеграції та деокупації, зокрема сценарії, військова складова, гуманітарна підготовка, дипломатичний чинник та економічне підґрунтя.

На сайті затверджений план заходу:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

14:30 – 15:40 — основна частина заходу

15:40 – 16:00 — запитання-відповіді

16:00 – 16:30 — фуршет

Нагадаємо, Знай.ua публікував думку Жоріна, що СНБО займається не тим, чим треба.

Раніше Знай.ua поширював слова Жоріна, що людям пропонують або сісти на роки, або просто виїхати.