Урбаніст та письменник Дмитро Данченко у програмі “БДСМ” з Олексієм Толкачовим розповів, чому в Україні складно говорити про різноманітність.

"Я дивлюся, зараз багато нахапалися віянь західних, наприклад про різноманітність, diversity, про яку зараз говорять. Яка може бути різноманітність в Україні, якщо, на жаль, чому живеться погано: ми не звикли до діалогу... В Україні дійсно менталітет трохи різний і на сході, і на заході. Замість того, щоб дійсно побачити в цьому різноманітність, яка б нас збагатила, у нас йде, за великим рахунком, протистояння", - сказав Дмитро Данченко.

Він зазначив, що потрібно говорити про те, що може об'єднати націю.

"В даному випадку, ось ця різноманітність, хоч якась — вона повинна нас збагачувати, і ні в якому разі не розділяти. І нам цього однозначно варто повчитися. Знову ж таки, я живу в Іспанії, яка територіально навіть трохи менша, але там немає проблеми в тому, що там 4 національних мови", - додав Данченко.

Як повідомляв Знай.ua, Рибчинський заявив, що найбільше об'єднують мова і культура.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Пелюховський зазначив про Порошенко, що той розділив Україну на 4 частини.