Партія «Держава» на 80-ту річницю початку Великої Вітчизняної війни вшанувала пам'ять і схилила голови в скорботі перед солдатами, які не повернулися з війни. Представники партії поклали квіти до Могили Невідомого Солдата в Парку Слави в Києві. Про це партія повідомила у себе в Telegram.

«У 80-ту річницю початку Великої Вітчизняної війни соратники партії «Держава» вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти до Могили Невідомого Солдата в Парку Слави Києва. У цей день, 80 років тому об'єднані нацизмом армії Європи напали на нашу Батьківщину, з метою окупації і знищення радянського багатонаціонального народу. Наші предки прийняли бій і героїчно стояли на смерть на захисті Вітчизни і майбутнього наступних поколінь», - зазначено в публікації.

У Telegram сказано, що через десятиліття спосіб окупувати народ змінився, адже, за їхніми словами, тепер народи намагаються підбурити і розділити, а історію знищити. На їхню думку, в 21 столітті окупанти не воюють, а знищують країну зсередини, за їхніми словами, створюючи складні умови для народу у вигляді тарифів і скорочення соціальних гарантій.

«Завдання нашого покоління навчитися перемагати «сучасних окупантів» і на практиці показати, що ми гідні своїх героїчних предків. Сьогодні, 22 червня в день пам'яті і скорботи, біля Вічного вогню, ми схиляємо голови перед усіма, хто не повернувся з Великої Вітчизняної війни, перед ветеранами, які нас покинули», - підкреслено в публікації.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву партії, що «Держава» буде боротися проти «п'ятої колони».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що партія «Держава» вийшла на протест проти земельної реформи.