В якому стані знаходиться конфлікт на Донбасі спробував проаналізувати політолог Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк у студії Руслана Бізяєва на проєкті «Розвилка» на YouTube.

«На даний момент конфлікт на Донбасі знаходиться дуже близько до заморожування і, на скільки я розумію, восени буде певний дедлайн. Може все-таки почнеться повільний, може бути навіть не публічний процес його розморожування або він буде заморожений за умовним придністровським сценарієм. Я при цьому не виключаю визнання ОРДЛО з боку Росії», - сказав він.

Бізяєв розповів, що є рекомендації нашому президенту з боку Арестовича під час візиту в США привести новий план апгрейда Мінських угод, які повинен підтримати президент США Джо Байден. Але вся серцевина апгрейда полягає в тому, впевнений він, що є політична частина Мінських угод, яку ніяк не можна модернізувати.

«У політичній частині Мінських угод є кілька точок складних для компромісу. Каменем спотикання є закон про амністію і закон про особливий статус Донбасу. Тому, на мій погляд, конструктивним аналогом виконання Мінська є перезапуск відносин», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що Путін - це людина, яка говорить досить рідко і досить коротко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

Також раніше Бізяєв розповідав, що в США зараз починається закипілий котел проблем