Що може означати на практиці американська військова допомога для України в розмірі ста мільйонів доларів? Свою думку з цього приводу в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний експерт Олександр Мусієнко.

«Ці сто мільйонів доларів не були передбачені на початку року. Тоді ми отримали 125 мільйонів за програмою, яка була повністю виконана. Сто мільйонів виникли додатково після того, як Росія підвела війська до українського кордону і в анексований Крим. Це, як я розумію, було підвищення ставок з боку американців: Байден дав зрозуміти, що не залишить Україну без підтримки. А після зустрічі президентів почався діалог. Це вже простежується: американські кораблі не зайшли в Чорне море, а можливо, що і зі сторони Росії будуть якісь жести. Путін почне говорити про неприпустимість наступу на свободу слова, можливі і якісь інші наміри», - вважає експерт.

Але, на його думку, питання в тому, що ще відбудеться до кінця року - наскільки обидві сторони будуть готові до діалогу.

«На лінії розмежування можуть встановити режим тиші - але ж нас найбільше цікавить саме це. У будь-якому випадку, певні кроки будуть», - говорить Олександр Мусієнко.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він закликав українську владу не збільшувати податки, а стимулювати тих, хто чесно їх платить.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Також Мусієнко прокоментував перспективи можливої ​​поїздки Володимира Зеленського в Москву.