Як пояснюють сенс життя та його ритми неологізми у віршах Рибаченка, пояснив сам автор, віце-президент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко ведучому Сергію Дойку у програмі «Особистість» на YouTube.

«Неспішилогом» (авторський неологізм, який характеризує неспішну людину, - ред.) бути корисно, якщо ти не відстаєш. Треба вловити ритм того процесу, в який ти хочеш вписатися, а ритм життя може бути багатший. Ритм нашого життя - хаотичний, нервовий, фрагментарний і тут треба дивитися, в який момент ти хочеш вписатися», - розповів він.

Рибаченко сказав, що якщо хочеш вписатися в наукову діяльність – це один ритм, політична діяльність має свій ритм, якщо хочеш вписатися в стосунки з жінкою – це має третій ритм. Тому в кожному напрямку існує свій ритм, а універсальні люди, які можуть потрапити в будь-який ритм – це люди, які вміють міняти регістр, вважає він.

«Регістр міняється в душі та в інтелекті, сьогодні я в регістрі науки, потім я в регістрі стосунків, а потім я в регістрі літнього відпочинку. У монахів Печерської лаври регістр життя був універсальний, вони заходили в печеру, сиділи там та проводили багатолітню медитацію, яка вимагала одного ритму - медитації, потім вони виходили і у них було надбання - просвітлення», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Тимошенка, що для нього гроші - це інструмент.

Також раніше Катамадзе розповідав, чому вирішив змінити громадянство.