Україна має давати можливість своїй молоді на гідне життя. Про це розповів віце-президент Асоціації політичних психологів Віктор Рибаченко ведучому Сергію Дойку в програмі «Особистість» на YouTube.

«В мене серце плаче, тому що дуже багато патріотичних розумних студентів роз’їжджаються. А роз’їжджаються тільки з однієї причини, тому що їм потрібен нормальний пакет для життя: робота, зарплата, можливість купити нормально квартиру з розстрочкою на 15-20 років і крихітним відсотком», - сказав він.

Рибаченко вважає, що сьогодні Україна може це запропонувати, але замість цього вона пропонує різні ласі шматки для олігархів і в цих ласих шматках тануть ресурси держави, які б підтримали молоде покоління.

«Ці старі циніки олігархи пограбують Україну до останнього і поїдуть, а молодь теж поїде, і хто залишиться? А залишаться люди, які не змогли або не схотіли поїхати, і Україна буде відкинута в історичному розвитку на багато років назад. Колись Україна в перші роки незалежності була дуже потужним кандидатом стати сильним гравцем в Європі та світі, сьогодні вона потужний аутсайдер», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Тимошенка, що у нас красиві люди, красиві жінки, красиві чоловіки.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також раніше Катамадзе розповідав, що 50 або 100, або 200 тис. грн майже нічого не означає, коли розслідують справи на сотні мільйонів доларів.