Про ситуацію навколо Донбасу і Мінських процесів розповів політолог Руслан Бізяєв журналістці Любові Завальнюк у студії Руслана Бізяєва на проєкті «Розвилка» на YouTube.

«Зараз ситуація, яка складається навколо Донбасу, дуже специфічна, тому що старі формати не працюють, а спроби знайти нові не робляться. Фактично весь останній тиждень, навіть два, ми спостерігаємо процес медійної реінкарнації Мінського процесу», - підкреслив він.

Бізяєв вважає, що відбуватимуться більш глобальні зміни, ніж нам здається, але поки що ці зміни і опрацювання цих конструкцій знаходяться поза публічною площиною. А публічно, впевнений він, нам говорять про те, що ми за все хороше і проти всього поганого.

«На скільки я розумію, якщо в найближчі місяці ситуація з Мінським процесом в тій чи іншій мірі не зрушиться, з точки зору Росії, в динамічному ключі, то Росія визнає невизнані республіки «ДНР» і «ЛНР». Росія, визнавши «ЛДНР», таким чином зафіксує статус-кво і покаже, що той формат Мінського процесу, який ми спостерігаємо, ні до чого не призвів», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Бізяєва, що конфлікт на Донбасі знаходиться дуже близько до заморожування.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також раніше Бізяєв розповідав, що інтерв'ю Путіна NBC було підготовчим перед зустріччю з Байденом.