У своєму Telegram-каналі партія «Держава» заявила, що влада тероризує суддів Конституційного суду, які відмовляються прийняти рішення про легалізацію ринку землі.

«Зараз відбувається цькування саме тих суддів, які відмовилися легалізувати продаж української землі транснаціональним корпораціям і банкам», - сказано в публікації.

У Telegram відзначено, що правоохоронних органів тероризують суддів Конституційного суду за місцем проживання, за словами представників партії, погрожуючи фізичною розправою.

«Ми розуміємо, що саме місцеві банди провладних націоналістів транснаціональні корпорації регулярно використовують для знищення суверенітету країн – мішеней, комфортного викачування природних ресурсів і розправи над неугодними», - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами представників партії, Конституційний суд представляє значну частину Конституції і це гарант держави від перевороту. Як зазначено в публікації, за весь час незалежності України жодного разу не було блокування Конституційного суду і, за їхніми словами, блокування незгодних з владою суддів від виконання своїх обов'язків.

«Спостерігаючи повну нездатність і небажання влади захистити суддів Конституційного суду, а також специфічне виконання своїх обов'язків «Управлінням Державної охорони України», яка повинна захищати суддів КС, Партія «Держава» разом з громадськими організаціями Києва пропонує суддям КС нашу, громадянську охорону», - заявила партія.

За словами представників партії, вони готові зробити все що завгодно для захисту Конституції, адже це, за їхніми словами, громадянський обов'язок. Також, як сказано в Telegram, партія «Держава» звернулася до представників правоохоронних органів і підкреслила, що вони давали присягу Україні, а не президенту і закордонним корпораціям, тому вони повинні про це пам'ятати, коли, за їхніми словами, сприяють продажу землі.

«Ми не дозволимо проплаченим закордонними корпораціями «тітушкам», під контролем Офісу Президента, змушувати суддів Конституційного суду легалізувати продаж української землі», - заявили в партії.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву партії, що «Держава» буде боротися проти «п'ятої колони».

Раніше Знай.ua повідомляв, що партія «Держава» вийшла на протест проти земельної реформи.