Політичний консультант Андрій Бодров в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, хто насправді стоїть за входженням британського есмінця в Чорне море.

"Абсолютно зрозуміло, що мала місце спроба тицьнути пальцем, подивитися, наскільки жваво там все. Наскільки жорсткою буде реакція... В цьому випадку не можу трактувати, наскільки релевантною і наскільки сумірною, симетричною була реакція Росії. Але я точно можу говорити одне: інцидент організувала, я впевнений, і британська розвідка, і військово-морські сили США, і низка фінансово-промислових груп Британії", - сказав Андрій Бодров.

Він зазначив, що може бути, Україну сповістили про те, що таку операцію проводитимуть.

"Може навіть хвилин за 15 до цього всього пролунав телефонний дзвінок, і сказали: "Алло, дорогі товариші тубільці, ми тут у вас попустуємо, ви, якщо що, кивніть, що так, було таке". Говорити про те, що це геніально розроблена генеральним штабом ВМС України операція, яка залучала міжнародних партнерів до реалізації якогось свого таємного задуму — мені здається, не є можливим", - додав Бодров.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов пояснив, що британський есмінець робив біля Криму.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига заявив, що РФ оголосила війну НАТО.