Останнім часом російсько-український конфлікт загострився – як і у 2018 році під час керченського інциденту. Але чого тут більше: подібностей або відмінностей? Свою думку у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» виявляє політичний консультант, технолог, фахівець з GR Андрій Бодров.

«За великим рахунком, нинішня ситуація ідентична керченській кризі. Більш того, Порошенко вправлявся в цьому виді спорту теж зі схвалення наших міжнародних партнерів. Зараз в Чорному морі навряд чи можлива поява кораблів великих членів НАТО – у них або є почуття самозбереження, або інші інтереси в політиці. Ні французів, ні німців там не буде. А саме стара Європа є визначальною силою, але не в НАТО, хоча вона і там має значну вагу», - вважає експерт.

При цьому він зазначає, що Росія показала: вона готова бомбити кого завгодно.

«Можливо, на зустрічі Байдена і Путіна були вироблені якісь системи взаємних гарантій. Відповідно, можуть постраждати всі інші гравці, які полізуть в цей діалог. І обидві сторони будуть спокійно дивитися на це. Може бути, це наслідки тієї конфігурації, яка склалася зараз», - допускає Андрій Бодров.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснив, чому для Володимира Зеленського так важливий другий президентський термін.

Також Бодров висловив свою думку з приводу того, чи спробує нинішній президент змінити Конституцію.