Письменник і публіцист Всеволод Непогодін в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чим відрізняється Україна від Росії.

"Ми бачимо, що у нас абсолютно якась різновекторність. Тому що Україна повільно прагне якимись кроками в Європу, а Росія вибрала шлях, якийсь дикий симбіоз Back in USSA, плюс копіювання якогось навіть не Китаю, а Ірану. Плюс з якимось цифровим ГУЛАГом. Абсолютна різновекторність. Але найстрашніша навіть для мене думка і враження про це, що Москва і Пітер — це абсолютно різні міста", - сказав Всеволод Непогодін.

Він зазначив, що Санкт-Петербург — абсолютно європейське місто, тоді як Москва — азійське.

"Коли ти відчуваєш обидва міста, що ось дві столиці — мені здається, вони з часом навіть при нашому житті можуть вже стати столицями різних абсолютно держав. Є шанс просто розповзання Росії на частини. Тому що як вони уживаються, ці два міста? Абсолютно різновекторні і з абсолютно різними інтересами", - додав Непогодін.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Непогодін про контингент Москви: Відчуття, що я потрапив в мусульманську країну.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Непогодін заявив, що росіян перегодували Україною по телебаченню.