Ми говоримо, що Україна - це Європа. А наскільки можна назвати Європою Росію? Своїми спостереженнями у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» ділиться письменник, публіцист і політичний оглядач Всеволод Непогодін.

«Пітер – абсолютно європейське місто, в набагато більшому ступені, ніж Київ. Адже там поруч Фінляндія, Євросоюз – відбувається дифузія. А ось Москва абсолютно азійська. У центрі Москви вимагають надягати медичну маску, в якомусь Ясеневі – нічого подібного. Там – якесь таджицьке або узбецьке гетто. У будинку в московському районі Мар'їно консьєржка сидить в хіджабі. Але вважається, що і цього мало. Буквально вчора російський віцепрем'єр Марат Хуснуллін заявив, що країні потрібно ще п'ять мільйонів трудових мігрантів для будівництв. Куди вже більше?», - риторично запитує гість програми.

З цього приводу він розповів анекдот.

«Як відомо, в Росії 4 листопада – це День народної єдності, і в цей день російські націоналісти влаштовують свої марші - щоправда, їм це дозволяють робити тільки на околицях Москви. Отже, приїжджає туди британська журналістка, і не бачить жодного націоналіста. Вона запитує: де вони? А їй відповідають, що всі російські націоналісти поїхали воювати в батальйон «Азов», - розповідає Всеволод Непогодін.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він зазначив, що Москва справляє враження міста в мусульманській країні.

Також Непогодін заявив, що росіяни переситилися антиукраїнською пропагандою по державному телебаченню.