Чи існує хоча б теоретична можливість того, що Володимир Зеленський зможе домовитися з Путіним? Свою думку з цього приводу в програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» висловлює експерт зі звільнення заручників, засновник Бюро переговорів Вадим Рахліс.

«Було помилкою намагатися розмовляти з Путіним на рівних. Путін знає чого хоче, у нього є Лавров, до якого нашому Кулебі далеко. На переговори з професіоналом потрібно виходити підготовленим, а у Зеленського немає жодного консультанта. Я пропонував свої послуги, навіть без зарплати – не захотіли. В результаті Зеленського оточують люди, які не знають, як потрібно спілкуватися з таким, як Путін. Це переговори не на один день і не на один місяць. Але за сім років війни можна було б домовитися. Україна, звичайно, не повинна погоджуватися з втратою територій, а й ставити якісь неодмінні умови теж не потрібно. Учасники переговорів так не працюють. А ми хочемо швидкого результату, але за сім років не отримали ніякого», - зазначає гість програми.

За його словами, фахівці за сім років вирішили б проблему, але їм навіть зараз не дозволяють діяти.

«У нас є професіонали, які будуть навчати нових професіоналів. Програма підготовлена, але начальство постійно ставить нам палиці в колеса – для влади це не цікаво», - каже Вадим Рахліс.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про те, яким способом Україна може зняти зі своєї шиї зашморг Мінських угод.

Також Рахліс перерахував навички, які необхідні професійному перемовнику.